TB KING to restauracja oraz klub muzyczny wzorowana na amerykańskich klubach blues’owych z Memphis. Założeniem lokalu jest stworzenie wyjątkowej atmosfery poprzez połączenie trzech kluczowych elementów: wyśmienitego jedzenia, doskonałej muzyki i wyszukanych drinków. Koncepcja ‘Eat, Drink, Boogie & Repeat’ (czyli: jedz, pij, tańcz i zacznij od nowa) Położenie równego nacisku na wszystkie jej elementy sprawia, że każdy znajdzie tutaj coś dla siebie.
EAT: Koneserom dobrego jedzenia restauracja TB King oferuje oryginalne specjały kuchni charakterystycznej dla obszaru delty Mississippi a wśród nich kultowe COLA RIBS – czyli żeberka w Coli.
Specjalnie dla restauracji TB King menu ułożył pan Andrzej Polan, wielokrotnie utytułowany kucharz, członek Klubu Szefów Kuchni, znany między innymi z programu Dzień Dobry TVN. Naturalnie nie zabraknie również dań kuchni włoskiej czy polskiej, specjalnego menu dla dzieci oraz atrakcyjnej oferty lunchowej. Wygodne loże oraz podział restauracji na trzy strefy sprawia że TB King to doskonałe miejsca na spotkanie biznesowe, obiad z rodziną, szybką kawę a nawet romantyczną kolację.
DRINK: Bar to tętniące życiem serce klubu. Doskonale wyszkoleni barmani przygotują drinki z całego świata serwując je przy imponującym – 10-cio metrowym, okrągłym barze. Doskonałe miejscem na szybką kawę czy lunch a wieczorem do śledzenia wydarzeń sportowych, koncertów muzycznyc .
BOOGIE: W weekendowe wieczory klub muzyczny pochwalić się może bogatym grafikiem występów na żywo, znakomitych zespołów z Polski i zagranicy. Doskonałe nagłośnienie i oświetlenie lokalu zapewni niezapomniane wrażenia z każdego wydarzenia.
Stylistyka klubu delikatnie nawiązuję do tradycji bluesowych klubów z lat 90-tych. Niepowtarzalnego charakteru dodają zabytkowe ceglane piece do wypalania fajansu, które według myśli przewodniej klubu zaaranżowane zostały na: restauracyjne loże, bar, scenę. W naturalny sposób strefując lokal na trzy części, z których każda wyróżniać się będzie swoim indywidualnym charakterem.
EAT: Koneserom dobrego jedzenia restauracja TB King oferuje oryginalne specjały kuchni charakterystycznej dla obszaru delty Mississippi a wśród nich kultowe COLA RIBS – czyli żeberka w Coli.
Specjalnie dla restauracji TB King menu ułożył pan Andrzej Polan, wielokrotnie utytułowany kucharz, członek Klubu Szefów Kuchni, znany między innymi z programu Dzień Dobry TVN. Naturalnie nie zabraknie również dań kuchni włoskiej czy polskiej, specjalnego menu dla dzieci oraz atrakcyjnej oferty lunchowej. Wygodne loże oraz podział restauracji na trzy strefy sprawia że TB King to doskonałe miejsca na spotkanie biznesowe, obiad z rodziną, szybką kawę a nawet romantyczną kolację.
DRINK: Bar to tętniące życiem serce klubu. Doskonale wyszkoleni barmani przygotują drinki z całego świata serwując je przy imponującym – 10-cio metrowym, okrągłym barze. Doskonałe miejscem na szybką kawę czy lunch a wieczorem do śledzenia wydarzeń sportowych, koncertów muzycznyc .
BOOGIE: W weekendowe wieczory klub muzyczny pochwalić się może bogatym grafikiem występów na żywo, znakomitych zespołów z Polski i zagranicy. Doskonałe nagłośnienie i oświetlenie lokalu zapewni niezapomniane wrażenia z każdego wydarzenia.
Stylistyka klubu delikatnie nawiązuję do tradycji bluesowych klubów z lat 90-tych. Niepowtarzalnego charakteru dodają zabytkowe ceglane piece do wypalania fajansu, które według myśli przewodniej klubu zaaranżowane zostały na: restauracyjne loże, bar, scenę. W naturalny sposób strefując lokal na trzy części, z których każda wyróżniać się będzie swoim indywidualnym charakterem.